Api newserv s.r.l.  este o societate cu capital privat românesc care şi-a început activitatea în anul 2012, pornind de la ideea de a oferi clienţilor noştrii o gamă variată de servicii, de curăţare, amenajare şi întreţinere a locurilor de veci, de înaltă calitate.

    Fiind primul prestator de servicii de curăţare, amenajare şi întreţinere a locurilor de veci de pe piaţa Clujeană, am constatat că există interes din partea clienţilor, fapt pentru care firma noastră este în continuă dezvoltare.

    Interesul societăţii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate se manifestă prin atenţia cu care sunt asigurate calitatea şi ritmul de execuţie al lucrărilor astfel încât să satisfacă întru totul cerinţele beneficiarilor.

    Valorile care guvernează activitatea profesională a companiei sunt:
          - Priceperea de a căuta excelenţa în tot ceea ce intreprindem
          - Loialitatea faţă de clienţii noştrii şi idealurile acestora
          - Curajul de a face sacrificii personale în beneficiul clienţilor
          - Nobleţea idealurilor puse în serviciul corectitudinii
          - Dăruirea cu care abordam orice relaţie

        Misiunea fundamentală a societăţii Api newserv s.r.l. este de a participa activ, printr-o contribuţie pozitivă în viaţa comunităţii, astfel dând un permanent exemplu de profesionalism şi calitate în execuţia lucrărilor de curăţare, amenajare şi întreţinere a locurilor de veci, iar clienţii nostrii, apelând la servicile pe care le oferim, să beneficieze de serviciile unei companii cu experienţă în domeniu şi totodată să economisească timp şi resurse.

 

Cu respect pentru timpul şi banii dumneavoastră,

Echipa Api newserv s.r.l.